İZMİR / BUCA - Şehit Astsubay Halil Güçtekin Ortaokulu

9 tane İzmir Birinciliği

12 tane İzmir İkinciliği

8 tane İzmir Üçüncülüğü

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Mrt

Okulumuzun konferans salonunda 12 Mart İstiklal Marşı Kabulü'nün etkinliklerle kutladık.

Şbt

Rehber Öğretmen Meral BASKAN tarafından okulumuz konferans salonunda "Aile Okulu" eğitimi yapılacaktır.

Şbt

Kütahyada yapılan judo grup müsabakalarinda öğrencilerimizden Betül ŞAVLI 1. ve Semanur ALKIŞ öğrencilerimiz Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okul Rehberlik Servisi tarafından üst öğrenim kurumları tanıtımı ve motivasyon amacıyla 8.öğrencileriyle Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi'ne gezi gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda II.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Ock

Buca Kaymakamı Sayın Mahmut Nedim Tunçer şehit adı verilen okulları ziyareti ve şehit aileleriyle buluşması kapsamında okulumuza teşrif ettiler.

Ock

Okulumuz öğrencilerden Semanur Alkış ve Betül Şavlı kendi sikletlerinde judo branşında İzmir 1. olmuşlardır.

İlimizi Kütahya 'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında temsil edeceklerdir.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Ara

Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce "Okullar Arası 27 Aralık Atatürk Koşusu" düzenlendi.

Okulumuz takım halinde "Küçük Kızlar" kategorisinde 2. , "Yıldız Kızlar" kategorisinde takım halinde 3. oldu.

Bireysel olarak "Küçük Kızlar" kategorisinde Semanur SARIBAKIR isimli öğrencimiz 4. oldu. "Küçük Erkekler" ve "Yıldız Erkekler" kategorisinde takım halinde 5.olduk.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Üst öğrenim kurumları tanıtımı ve motivasyon amacıyla 8. Sınıf öğrencileriyle Bornova Anadolu Lisesi'ne gezi gerçekleştirdik.

Bornova Anadolu Lisesi'ne bu imkanı sağladıkları için teşekkkür ederiz.

Ara

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısını Yayımladık.

Gazeteyi e-kitap şeklinde okumak için tıklayınız.

Gazeteyi indirmek için tıklayınız.(PDF)

Ara

7.Sınıf öğrencilerimize yönelik AFAD görevlileri tarafından eğitim verildi.

Okulumuzun konferans salonunda gerçekleşen eğitimde, çocuklara deprem ve depreme hazırlık konusundaki temel bilgi ve kavramların yanı sıra, okulda ve evde büyükleriyle birlikte gerçekleştirebilecekleri hazırlık çalışmaları anlatıldı.

Ara

Yasin Börü Gençlik Merkezi'nden okulumuza ziyaret geldiler.

Öğrencilerimize yönelik sosyal kültürel yapılması planlandı.

Ara

Anafımızdaki öğrencilerimiz Buca Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi'nde tiyatro etkinliğine katıldılar.

"Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır". Mustafa KemaL Atatürk